Esittely

Olen 33 vuotias Sky-Cidesco kosmetologi ja restonomi. Teen hoidot aina asiakasta kuunnellen kiireettömässä tunnelmassa ihon sen hetken kunnon mukaan. Olen erittäin tarkka ja huolellinen työssäni. Jokainen iho on minulle uusi haaste, jonka otan kaikella ammattitaidollani vastaan.

Hoidoissani käytän Helsingissä valmistettavia Ekopharman tuotteita. Asiakkaanani tuet suomalaista työtä ja lähituotantoa. Ekopharman tuotteet ovat vegaanisia, sopivat hajuste-allergisille ja herkkä-ihoisille. Tuotteilla on Animalian myöntämä Leaping bunny -tunnus sekä Fi-Natura sertifikaatti, joka on tae aidosta luonnonkosmetiikasta.

Hoitojen aikana en jätä sinua yksin. Miltä kuullostaisi esimerkiksi ihoa kosteuttava ja ravitseva mustaherukka-naamio yhdistettynä rentouttavaan niska-hartiahierontaan?

Ekologisuus, puhtaus, luonto, luomulaatuisuus, luonnonmukaisuus, eettisyys, lähituotanto ja kestävä kehitys ovat minulle tärkeitä arvoja. Pienistä pisaroista syntyy meri, kuten sanotaan. Pienillä jokapäiväisillä teoilla on merkitystä ja omalta osaltani haluan vaikuttaa valintoihin tuomalla valikoimiini tarkoin harkittuja ja valittuja tuotteita.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan hoidoistani tai pistäydy ostoksilla niin valitaan sinun ihotyypille sopivat tuotteet.

Ystävällisesti

Anna