Ekopharma Karpalo matkapakkaus: puhdistusgeeli, kasvovesi 2 x 75 ml

19,90 

Kätevä pikkupakkaus matkalle mukaan! Ekopharma Karpalo matkapakkaus sisältää 75 ml pakkauksen Ekopharma Tyrni -tuotelinjan puhdistusgeeliä ja kasvovettä. Saa kuljettaa lentokoneessa käsimatkatavarana (alle 100 ml).

Puhdistusgeeli on hellävarainen kasvojen pesugeeli, joka puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti tukien ihon luontaista pH-tasapainoa. Kosteuttavina ainesosina glyseriiniä ja suomalaisesta sokerijuurikkaasta tulevaa betaiinia. Karpalouute on antimikrobinen ja piparminttuöljy tasapainottaa talintuotantoa.

Kasvovesi tasapainottaa ihon toimintoja ja rauhoittaa tulehtunutta ihoa. Aloe verassa on runsaasti kivennäisaineita ja vitamiinia vahvistamaan ihon luontaista paranemisprosessia. Pajunkuoriuute sisältää luontaista aspiriininkaltaista ainetta ja lievittää tulehdusta ja hillitsee talineritystä. Karpalouute on myös antimikrobinen ja tuo lisäksi luonnollisia vitamiineja ja kivennäisaineita iholle. Suihkuta kasvovettä aamuin illoin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.Viimeistelee puhdistuksen ja kosteuttaa pintakuivaa ja ikääntyvää ihoa.