Kauneus Anna ja Anna Pekkola toivottavat sinut tervetulleeksi!

Kauneus Anna on yhtä kuin minä, Anna Pekkola. Olen SKY-Cidesco-kosmetologi ja restonomi. Teen hoidot aina asiakasta kuunnellen kiireettömässä tunnelmassa ihon sen hetken kunnon mukaan. Olen erittäin tarkka ja huolellinen työssäni. Jokainen iho on minulle uusi haaste, jonka otan kaikella ammattitaidollani vastaan. Iho on suurin elimemme, ja ravinnon merkitys iholle on kiistaton – niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Aihe kiinnostaa minua laajemmin ja olen täydentänyt tietämystäni Helsingin yliopiston ravitsemustieteen opintojaksoilla.

Hoidoissani käytän Helsingissä valmistettavia Ekopharman tuotteita, joiden pääraaka-aineena ovat kotimaiset marjauutteet. Asiakkaanani tuet suomalaista työtä ja lähituotantoa. Ekopharman tuotteet ovat vegaanisia, sopivat hajusteallergisille ja herkkäihoisille. Tuotteilla on FI-Natura-sertifikaatti, joka on tae aidosta luonnonkosmetiikasta. Tutustu tarkemmin Ekopharmaan.

Ekologisuus, kotimaiset, lähellä valmistetut tuotteet, puhtaus, Suomen kallisarvoinen luonto, luomulaatuisuus, luonnonmukaisuus, eettisyys ja kestävä kehitys ovat minulle tärkeitä arvoja. Pienistä pisaroista syntyy meri, kuten sanotaan. Pienillä jokapäiväisillä teoilla on merkitystä, ja omalta osaltani haluan vaikuttaa valintoihin tuomalla valikoimiini tarkoin harkittuja ja valittuja tuotteita.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan hoidoistani, tai pistäydy ostoksilla, niin valitaan ihotyypillesi sopivat tuotteet.

Ystävällisesti

Anna

AJANVARAUKSEEN
Kauneus Anna - kosmetologi Anna Pekkola
FI-Natura -sertifikaatti

Kuvia salongista

Kauneus Anna Facebookissa