EKOPHARMA kasvohoito BERRIES + SCIENCE

Kauneus Anna Ekopharma kasvohoito Kallio Helsinki luonnonkosmetiikka
Kauneus Anna Ekopharma kasvohoito Kallio Helsinki luonnonkosmetiikka

Ekopharma Berries

Jokainen Ekopharma kasvohoito tehdään ihotyypin mukaan valituilla kotimaisilla Ekopharman ammattikosmetiikkatuotteilla. Sarjan aktiiviaineet tulevat kotimaisista marjoista, kasviuutteista ja siemenöljyistä. Pohjoinen luonto omassa ainutlaatuisuudessaan pakkaa kesän ja sen yöttömien öiden aikaan marjat täyteen vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä elimistöä suojaavia antioksidantteja. Lisäksi suomalaisten marjojen siemenet sisältävät runsaasti, oikeassa tasapainossa ihon lipidisuojalle välttämättömiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja.

Ekopharman tuotteissa yhdistyvät hyvä siedettävyys ja hoitoteho. Tuotteissa käytetyt tuoksut ovat luonnollista alkuperää ja tuotteet eivät sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä. Mustaherukka linja on tuoksuiltaan hyvin mieto, mutta ei täysin hajusteeton.

Ekopharma Science

Ekopharma on luonnonkosmetiikan tuotekehityksen edelläkävijä. Bioteknologisesti valmistetut tai kasviperäiset hellävaraisesti kuorivat hapot ovat turvallinen hoitomuoto täynnä tehoa ja tuloksellisuutta. Tuotteissa hyödynnetään luonnonkosmetiikan uusimpia ja innovatiivisimpia aktiiviaineita parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Ekopharman kemialliset kuorinnat on tarkoitettu hoitamaan ihon ikämuutoksia, silottamaan juonteita, vaalentamaan pigmenttimuutoksia, tasoittamaan ihon pintaa ja väriä sekä puhdistamaan ihosta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Kuorinnat lisäävät ihon kosteudensitomiskykyä ja tekevät siten ihosta kimmoisamman, nuorekkaamman ja raikkaamman näköisen.

Kasvohoidossa valitaan ihotyypille sopivat tuotteet neljästä Ekopharma -tuotelinjasta. Hellävarainen Herukka- linja on kehitetty herkälle- ja couperosa iholle. Se on ihanteellinen myös ärtyneen ihon hoidossa. Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun sekä suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Kosteuttava Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa, ja Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää sen epäpuhtauksia.  Ekopharma kotihoitotuotteita voit ostaa Kauneus Annan salongista (Kallio / Hakaniemi, Helsinki) tai verkkokaupasta.

AJANVARAUKSEEN

Ekopharma Kasvohoito 60 min

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja ihotyypin mukaisella kaksoiskuorinnalla. Rentouttava Ekopharma kasvohieronta tehdään marjansiemenöljyllä. Hoidon viimeistelee naamio, jonka aikana hartia-,dekoltee- ja päähieronta. Kasvohoito kirkastaa ja heleyttää ihoa, poistut kasvohoidosta rentoutuneena.
75 €

Ekopharma Puhdistava Kasvohoito 75 min

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja hellävaraisella ihotyypin mukaisella kaksoiskuorinnalla. Lämmin haudehoito avaa ihohuokoset ja ultraääni- tai mekaanisellapuhdistuksella käydään ihohuokoset läpi, jos ihossa on tukkeumia tai mustapäitä. Naamion vaikuttaessa rentouttava hartiahieronta. Puhdistava, kosteuttava ja ihoa tasapainottava hoito.
85 €

Ekopharma Täydellinen kasvohoito 90 min

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella jonka jälkeen analysoidaan iho ja suunnitellaan hoito toiveidesi mukaan. Hellävarainen ihotyypin mukainen kaksoiskuorinta kirkastaa ihon. Rentouttava Ekopharma kasvohieronta tehdään marjansiemenöljyllä. Lämmin haudehoito avaa ihohuokoset ja tarvittaessa ultraääni- tai mekaanisella puhdistuksella käydään ihohuokoset läpi. Hoidon viimeistelee naamio, jonka aikana hartia-,dekoltee- ja päähieronta. Rentouttava, puhdistava ja kosteuttava hoito.
99 €

 

Vadelma Glow Up silmänympärysihon hoito 20 min

Silmänympärysihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä hoito virkistää väsyneimmänkin silmänympärysihon. Vadelmatuotteiden B-vitamiinit edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Silmänympärysiho saa kirkastavan entsyymikuorinnan sekä viilentävän ja virkistävän silmänympärysihon hieronnan. Myös kasvojen iho puhdistetaan tarvittaessa ja iholle levitetään kosteuttava vadelmaseerumi sekä raikkaasti ihoa kosteuttava kasvovoide. Hoito viimeistellään viilentävällä Vadelma Hyaluron silmänympärysgeelillä, jonka käyttöä jatketaan kotihoidossa, saat sen lahjaksi (arvo 32,90 €).

Voit myös yhdistää tämän hoidon mihin tahansa kasvohoidoistani lisäpalveluna. Saat silloin -20% alennuksen silmänympärysihon hoidon hinnasta. Alennus lasketaan kassalla.

67,90 €

Ekopharma Professional Science Peel- Kemiallinen kuorinta 6x sarjahoito

Kosmeettinen kemiallinen kuorinta on ihokäsittely, jossa ihon pintasoluja liuotetaan miedoilla hapoilla tai entsyymeillä. Sisältää kuusi 50 minuutin hoitokertaa, mutta maksat vain viidestä sillä talo tarjoaa viimeisen hoitokerran. Suositushoitoväli on 10-12 päivää. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella jonka jälkeen tehdään ensin kevyempi kuorinta ja tämän jälkeen Ihotyypistä riippuen kemiallinen tai entsyymikuorinta.

  • Vadelma entsyymikuorinta- normaalille, nuorelle, herkälle iholle. Vaikuttavat aineet papaija entsyymi ja vadelmauute.
  • Tyrni Pro Anti-Age kuorinta- ikääntyvälle iholle, vaikuttavat aineet maitohappo ja tyrniuute
  • Karpalo Professional kuorinta BHA + maitohappo – erinomainen uudistamaan ihon pintaa, tukkeutuneelle, samealle iholle, myös silottamaan juonteita, vaikuttavat aineet BHA happo, AHA hapot ja maitohappo

Hoitoon sisältyy myös rentouttava Ekophamra marjansiemenöljyhieronta kasvoille. Iholle levitetään lopuksi kosteuttava naamio, jonka aikana hierotaan hartiat. Erinomainen hoito kuivalle, elottomalle, samealle iholle tuomaan uutta elinvoimaa ja hehkua.

375 €

225 € 6 x Hoitosarja ilman hierontaa tai naamiota. 20 min /hoitokäynti.

Kasvo-hartia hieronta 30 min

Ihanan rentouttava Ekopharman kasvohieronta marjansiemenöljyllä, jossa hierotaan myös niska ja hartiaseutu. Sisältää alkupuhdistuksen.

45 €

Nuorten ihonpuhdistus 50 min

Alle 18-vuotiaiden puhdistava kasvohoito. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja hellävaraisella ihotyypin mukaisella kuorinnalla. Lämmin haudehoito avaa ihohuokoset ja mekaanisella puhdistuksella käydään hellävaraisesti  ihohuokoset yksitellen läpi asiakkaan tuntemuksia seuraten. Naamion aikana keskustellaan ihonhoidosta ja kaikesta, mikä ihon hyvinvointiin vaikuttaa. Puhdistava, kosteuttava ja ihoa tasapainottava hoito.
59 €

AJANVARAUKSEEN

Ekopharma kasvohoito Helsinki Kauneus Anna