EKOPHARMA BERRIES + SCIENCE Kasvohoidot

Kauneus Anna Ekopharma kasvohoito Kallio Helsinki luonnonkosmetiikka
Kauneus Anna Ekopharma kasvohoito Kallio Helsinki luonnonkosmetiikka

Ekopharma Berries

Jokainen Ekopharma kasvohoito tehdään ihotyypin mukaan valituilla kotimaisilla Ekopharman ammattikosmetiikkatuotteilla. Sarjan aktiiviaineet tulevat kotimaisista marjoista, kasviuutteista ja siemenöljyistä. Pohjoinen luonto omassa ainutlaatuisuudessaan pakkaa kesän ja sen yöttömien öiden aikaan marjat täyteen vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä elimistöä suojaavia antioksidantteja. Lisäksi suomalaisten marjojen siemenet sisältävät runsaasti, oikeassa tasapainossa ihon lipidisuojalle välttämättömiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja.

Ekopharman tuotteissa yhdistyvät hyvä siedettävyys ja hoitoteho. Tuotteissa käytetyt tuoksut ovat luonnollista alkuperää ja tuotteet eivät sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä.

Ekopharma Science

Ekopharma on luonnonkosmetiikan tuotekehityksen edelläkävijä. Bioteknologisesti valmistetut tai kasviperäiset hellävaraisesti kuorivat hapot ovat turvallinen hoitomuoto täynnä tehoa ja tuloksellisuutta. Tuotteissa hyödynnetään luonnonkosmetiikan uusimpia ja innovatiivisimpia aktiiviaineita parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Ekopharman kemialliset kuorinnat on tarkoitettu hoitamaan ihon ikämuutoksia, silottamaan juonteita, vaalentamaan pigmenttimuutoksia, tasoittamaan ihon pintaa ja väriä sekä puhdistamaan ihosta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Kuorinnat lisäävät ihon kosteudensitomiskykyä ja tekevät siten ihosta kimmoisamman, nuorekkaamman ja raikkaamman näköisen.

Kasvohoidossa valitaan ihotyypille sopivat tuotteet viidestä Ekopharma -tuotelinjasta. Hellävarainen Herukka- ja tuoksuton Mustikka-hoitolinjat on kehitetty herkälle- ja couperosa iholle. Ne ovat ihanteellisia myös ärtyneen ihon hoidossa. Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun sekä suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Kosteuttava Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa, ja Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää sen epäpuhtauksia.  Ekopharma kotihoitotuotteita voit ostaa Kauneus Annan salongista (Kallio / Hakaniemi, Helsinki) tai verkkokaupasta.

AJANVARAUKSEEN

Ekopharma Kasvohoito 60 min

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja ihotyypin mukaisella kuorinnalla. Rentouttava Ekopharma kasvohieronta tehdään marjansiemenöljyllä. Hoidon viimeistelee naamio, jonka aikana hartia-,dekoltee- ja päähieronta. Kasvohoito kirkastaa ja heleyttää ihoa, poistut kasvohoidosta rentoutuneena.
TAMMIALE 64 € (norm. 69 €)

Ekopharma Puhdistava Kasvohoito 75 min

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja hellävaraisella ihotyypin mukaisella kuorinnalla. Lämmin haudehoito avaa ihohuokoset ja mekaanisella puhdistuksella käydään ihohuokoset läpi, jos ihossa on tukkeumia tai mustapäitä. Naamion vaikuttaessa rentouttava hartia-, dekoltee- ja päähieronta. Puhdistava, kosteuttava ja ihoa tasapainottava hoito.
79 €

Ekopharma Täydellinen kasvohoito 90 min

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella jonka jälkeen analysoidaan iho ja suunnitellaan hoito toiveidesi mukaan. Hellävarainen ihotyypin mukainen kuorinta kirkastaa ihon. Rentouttava Ekopharma kasvohieronta tehdään marjansiemenöljyllä. Lämmin haudehoito avaa ihohuokoset ja tarvittaessa mekaanisella puhdistuksella käydään ihohuokoset läpi. Hoidon viimeistelee naamio, jonka aikana hartia-,dekoltee- ja päähieronta. Rentouttava, puhdistava ja kosteuttava hoito.
94 €

Nuorten ihonpuhdistus 50 min

Alle 18-vuotiaiden puhdistava kasvohoito. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja hellävaraisella ihotyypin mukaisella kuorinnalla. Lämmin haudehoito avaa ihohuokoset ja mekaanisella puhdistuksella käydään hellävaraisesti  ihohuokoset yksitellen läpi asiakkaan tuntemuksia seuraten. Naamion aikana keskustellaan ihonhoidosta ja kaikesta, mikä ihon hyvinvointiin vaikuttaa. Puhdistava, kosteuttava ja ihoa tasapainottava hoito.
59 €

AJANVARAUKSEEN