Marjaisat luomukasvohoidot

Kauneus Anna Ekopharma kasvohoito Kallio Helsinki luonnonkosmetiikka
Kauneus Anna Ekopharma kasvohoito Kallio Helsinki luonnonkosmetiikka

Jokainen Ekopharma kasvohoito tehdään ihotyypin mukaan valituilla kotimaisilla Ekopharma Helsinki -ammattikosmetiikkatuotteilla. Sarjan aktiiviaineet tulevat kotimaisista marjoista, kasviuutteista ja siemenöljyistä. Marjoilla on monia erinomaisia tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharma Helsinki -tuotteissa yhdistyvät hyvä siedettävyys ja hoitoteho: tuotteissa käytetyt tuoksut ovat luonnollista alkuperää, ja tuotteet eivät sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä.

Kasvohoidossa valitaan ihotyypille sopivat tuotteet neljästä Ekopharma -tuotelinjasta. Hellävarainen Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle iholle ja se on ihanteellinen myös ärtyneen ihon hoidossa. Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun sekä suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Kosteuttava Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa, ja Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää sen tulehdusta. Ekopharma Helsinki -kotihoitotuotteita voit ostaa Kauneus Annan salongista (Kallio / Hakaniemi, Helsinki) tai verkkokaupasta.

AJANVARAUKSEEN

Ekopharma kasvohoito 60 min

Hoitoon sisältyvät alkupuhdistus, hellävarainen hedelmähappokuorinta, naamio, hieronta ja voide. Kasvohoito kirkastaa ja heleyttää ihoa, ja poistut kasvohoidosta rentoutuneena ja hehkuvana.
64,00 €

Ihonpuhdistus 75 min

Hoitoon sisältyvät alkupuhdistus, hellävarainen hedelmähappokuorinta, iholle lämmin haudehoito, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide. Puhdistava, kosteuttava ja ihoa tasapainottava hoito.
79,00 €

Täydellinen Ekopharma kasvohoito 90 min

Hoitoon sisältyvät alkupuhdistus, hellävarainen hedelmähappokuorinta, lämmin haudehoito, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, rentouttava hieronta niska-hartiat-kasvot-alueelle ja voide. Rentouttava, puhdistava ja kosteuttava hoito.
94,00 €

Nuorten ihonpuhdistus

Alle 18-vuotiaiden puhdistava kasvohoito. Hoitoon sisältyvät alkupuhdistus, hellävarainen hedelmähappokuorinta, iholle lämmin haudehoito, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide. Puhdistava, kosteuttava ja ihoa tasapainottava hoito.
55,00 €

AJANVARAUKSEEN