Näytetään kaikki 7 tulosta

Mineraalimeikkipuuteri on tuote, jolla tehdään koko meikkipohja ja se korvaa perinteisen meikkivoide+puuteri yhdistelmän. Aito mineraalimeikki ei sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, hajusteaineita eikä öljyjä ja sopii siksi hyvin herkälle iholle, iho-ongelmille sekä allergisille.
Mineraalimeikki antaa erinomaisen peittävyyden ja sen peittävyyttä voidaan säädellä levitettävien kerrosten määrällä. Vaikka tuote peittää hyvin, on lopputulos silti luonnollinen, kuin toinen iho.
Mineraalimeikki sisältää tulehdusta hillitseviä ainesosia, kuten sinkkioksidia, ja sopii siten erinomaisesti myös iho-ongelmille. Tuotteesta on hyviä kokemuksia niin ruusufinnille kuin akneihollekin.
Mineraalimeikin sisältämät sinkki- ja titaanidioksidit suojaavat ihoa auringolta antaen fysikaalisen (auringon säteilyä pois heijastava) aurinkosuojan. Aurinkosuojan vahvuus riippuu meikkikerroksen paksuudesta, mutta keskimäärin suoja on noin 15 SPF:n luokkaa.
Mineraalimeikki kiinnittyy ihon pinnassa luonnostaan oleviin rasvoihin ja antaa siten erinomaisen ja tahraamattoman keston. Meikki kestää hyvänä koko päivän, se ei valu tai liukene ilmakosteuden tai kyyneleiden vaikutuksesta, eikä se tahraa.
Mineraalimeikkipuuterilla on pitkä säilyvyysaika, ja tuote on erittäin riittoisa käytössä.
Mineraalimeikki on helppo pestä pois iholta. Voit käyttää puhdistukseen saippuaa, öljyä tai puhdistusvoidetta.